Inainte de a completa formularul de contact am pregatit o lista de intrabari si raspunsuri care speram sa va ajute. In cazul in care am omis vreun aspect nu ezitati sa ne scrieti.

Ne puteti contacta la nr. de telefon 0754 932 823

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Intrebari si raspunsuri

Pachetul de baza Standard porneste de la 1100 euro. Acesta reprezinta manopera care acopera ziua nuntii si un numar minim de 1000 de fotografii prelucrate individual si montajul nuntii plus un rezumat video pe fundal muzical cu cele mai bune momente din nunta.

Noi recomandam pachetul Premium, care include album personalizat lucrat manual si filmare Full HD cu 2 camere.

Numarul de fotografii sau numarul de ore de filmare nu difera foarte mult de la o nunta de 60 de persoane la una de 300. Terminam tot la aceeasi ora evenimentul iar editarea fotografiilor si montajul filmului nuntii necesita acelasi volum de munca. Pentru solutii de buget, cu aceeasi calitate garantata va recomandam pachetul Standard.

Sigur ca da. Ne deplasam oriunde cu placere pentru a surprinde noi locatii si oameni. In acest caz la pachetul de baza se mai adauga cheltuielile de transport si cazare.

Pentru a rezerva data nuntii astfel incat sa putem refuza urmatorii clienti care au nunta in aceeasi data, percepem un avans de 30% din pachet.

Completati formularul din stanga in care ne povestiti cat mai multe despre nunta voastra. In cel mai scurt timp va vom trimite un raspuns cu propunerea noastra. Daca suntem pe placul vostru vom stabili o intalnire in locatia voastra preferata. Dupa care vedem daca rezonam intre noi. Daca ajungem sa colaboram va vom ajuta cu cele mai bune referinte pentru serviciile de nunta. Muzica, decoratii, restaurantul, etc. Astfel ati scapat de cateva griji in organizarea nuntii.

Vom livra materialele finite in cel mult 2 luni lucratoare. Rezumatul nuntii in fotografii si filmul cu cele mai bune momente pe fundal muzical va fi disponibil mai repede pe site-ul nostru ca voi sa va bucurati impreuna cu prietenii si familia.

Albumul reprezinta povestea nuntii voastre. Vom aseza imaginile in pagina astfel incat sa punem ziua voastra in cea mai frumoasa lumina. Dupa ce terminam proiectul il trimitem sa ne spuneti daca sunt modificari pe care doriti sa le efectuam. Abia dupa aceea proiectul merge la laboratorul nostru pentru a finaliza albumul.

Plata se efectueaza integral minus avansul platit deja, pana cel tarziu a 5-a zi lucratoare dupa terminarea evenimentului.